U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Doet u mee aan het woonbelevingsonderzoek?

Gepost 2019/10/15

De huurdersraad 'thuis vraagt huurders om onderstaande te lezen en nodigt u uit om deel te nemen aan dit onderzoek.

Bericht van de website van 'thuis:

 

Wij willen dat u zich thuis voelt in uw huis en buurt. Graag willen we weten wat daar volgens u voor nodig is. En wat vindt u daarvan het belangrijkste? Wij vragen u daarom om deel te nemen aan een onderzoek over hoe tevreden u bent met uw huis en de buurt. De uitkomsten gebruiken wij om samen met u te werken aan een prettige woonomgeving.

 

U kunt een e-mail ontvangen of gebeld worden

Onderzoeksbureau USP Marketing Consultancy voert het onderzoek voor ons uit. De online vragenlijst sturen zij eind september naar alle huurders waarvan wij een e-mailadres hebben.

Hebben wij geen e-mailadres van u? Dan kan USP u in oktober of november bellen. Zij stellen zich altijd voor en noemen Woonstichting ’thuis als opdrachtgever. Als het op dat moment niet goed uitkomt, dan kunt u altijd een ander moment afspreken. U kunt natuurlijk ook laten weten dat u liever niet mee wilt doen aan het onderzoek. Het kan zijn dat u geen telefoon ontvangt van USP. Bijvoorbeeld omdat u niet thuis was en genoeg andere bewoners dat wel waren.  

De gegevens die USP verzamelt, verwerken zij anoniem. Begin 2020 vertellen wij u in onze huurders nieuwsbrief en via onze website graag meer over de uitkomsten van het onderzoek.

Vragen?

Heeft u vragen over het onderzoek? Of problemen met het invullen? Neem contact op met USP Marketing Consultancy via woonstichtingthuis@usp-onderzoek.nl.

Kijk voor meer informatie bij de Veelgestelde vragen over het woonbelevingsonderzoek. U kunt ons ook bellen op (040) 24 99 999 of een e-mail sturen naar wonen@mijn-thuis.nl.