U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Duurzame Huurdersraadactie goed op gang!

Trots op onze bijdrage aan betaalbare huurprijzen voor alle huurders

Gepost 2021/06/15

Het is een pittig jaar geweest. Geen of weinig contacten, financiële onzekerheden voor veel mensen. Als Huurdersraad ’thuis voelden we de noodzaak om ons nog meer dan anders hard te maken voor alle huurders van ’thuis. En dat hebben we gedaan. Zoals elk jaar hebben we in goed overleg met ’thuis gesproken over de prijzen van de huren per 1 juli. De overheid hielp een handje mee en bevroor de huren van de sociale woningen.

Lees de rest van deze post »

Inwoners met urgentie zoeken vanaf 1 maart 2021 zelf op Wooniezie naar een woning

Gepost 2021/04/15

Urgente woningzoekenden voor de gemeenten Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre die in aanmerking komen voor urgentie

Lees de rest van deze post »

De zomervakantie is voorbij, COVID-19 nog niet.

Gepost 2020/08/24

Het is bijna september, de zomervakantie is voor de meeste weer voorbij, scholen zijn weer begonnen en het nieuwe normaal gaat weer verder, want na bijna 6 maanden is het gevaar van COVID-19 (Corona) nog niet geweken.

Lees de rest van deze post »

Vrijwilligers Bedankt door 'thuis

Gepost 2020/01/30

Op donderdag 23 januari heeft 'thuis 210 vrijwilligers bedankt die zich het afgelopen jaar hebben ingezet in hun complex, buurt of gemeente voor de huurders en bewoners van 'thuis

Lees de rest van deze post »

Samenvatting Jaarbijeenkomst 2019

Gepost 2019/11/20

De samenvatting van de jaarbijeenkomst die we op 5 november hebben gehouden kunt u nu op deze website terug lezen.

Lees de rest van deze post »

Veel aanmeldingen voor de jaarbijeenkomst 5 november

Gepost 2019/11/03

Het aantal aanmeldingen van huurders van 'thuis om de jaarbijeenkomst op 5 november bij te wonen zijn boven verwachting hoog. De aanmelding is nu gestopt.
We hebben het Voorhuys van Prinsenhof ingewisseld voor de Grote Zaal.

Lees de rest van deze post »

Doet u mee aan het woonbelevingsonderzoek?

Gepost 2019/10/15

De huurdersraad 'thuis vraagt huurders om onderstaande te lezen en nodigt u uit om deel te nemen aan dit onderzoek.

Lees de rest van deze post »

Huuraanpassing 2019 en Huurprijsbeleid

Gepost 2019/05/03

Jaarlijks op 1 juli wordt de huurprijs aangepast. De Huurdersraad heeft met woonstichting ‘thuis de keuze gemaakt om bij de sociale huurwoningen, dat zijn woningen met een huurprijs tot € 720,00 per maand de verhoging te beperken tot maximaal 2,2%. Gemiddeld is de stijging 1,6% wat overeenkomt met de inflatie. Dat is een flink stuk minder dan de maximale verhoging van 4,1% die de overheid voor dit jaar toestaat. Ook heeft de Huurdersraad afgesproken dat de huren van woningen die sinds januari 2019 zijn verhuurd dit jaar geen huurverhoging krijgen.

Lees de rest van deze post »

Uitnodiging Bewonerscommissies 9 mei 2019

Gepost 2019/04/10

 

Uitnodiging
Bijeenkomst Bewonerscommissies van ‘thuis

Datum: Donderdag 9 mei 2019
Aanvang 19:30 -21:00 (Zaal open vanaf 19:00 uur)
Plaats: Wijkcentrum de Werf, van der Werffstraat14, 5629 GD Eindhoven


Eindhoven, april 2019,

Beste Bewonerscommissie (BC),

De Huurdersraad ‘thuis (HR) stuurt u deze uitnodiging. U wordt echter vriendelijk gevraagd om online te reserveren gebruik hiervoor het formulier op de HR website.

Reserveer hier:  
http://www.huurdersraad-mijn-thuis.nl/Aanmelden/

 

Tijdens verschillende bijeenkomsten en ontmoetingen is meermaals de wens geopperd door BC’s om meer contact met de HR te hebben. Ook in de HR vinden wij het belangrijk om te weten wat er bij huurders speelt en een van de manieren om dit binnen te krijgen is door overleg met de BC’s.

De HR nodigt alle BC’s uit om met maximaal 2 personen per BC naar deze bijeenkomst te komen. Bij de reservering kunt u opgeven wie er namens uw BC komen. Reserveer indien mogelijk uiterlijk: 1 mei 2019

 

Wij hopen op een grote opkomst, als u vooraf nog vragen heeft dan kunt u altijd een mailtje sturen naar: info@huurdersraad-mijn-thuis.nl u kunt ons ook op facebook volgen: https://www.facebook.com/huurdersraadmijnthuis/

Namens de Huurdersraad

Het bestuur.